Kako naručiti posebnu sliku


Korak 1

Prijavite se u sustav.

Da biste mogli do kraja provesti postupak naručivanja slike po Vašoj želji, prvo se prijavite u sustav.
Klikom na ikonu u izborniku na vrhu stranice pojavit će se dijaloški okvir za prijavu u sustav.

Ako još nemate korisnički račun, kliknite na "Kreiraj korisnički račun" i zatim popunite i pošaljite obrazac za kreiranje korisnikog računa.
Kreiranje korisničkog računa je besplatno.
Nakon što kreirate račun, prijavite se u sustav.

 

Korak 2

Kliknite na poveznicu.

Na dnu stranice nalazi se poveznica na stranicu sa obrascem za naručivanje slike.
Kliknite na tu poveznicu.

 

Korak 3

Popunite obrazac.

Ako ste se prethodno prijavili u sustav, obrazac je već popunjen sa vašim imenom i email adresom.
Da biste nam što preciznije pokazali lokaciju na kojoj treba napraviti snimanje, trebate nam poslati koordinate lokacije. Za određivanje koordinata kliknite na gumb "Odaberite koordinate".

Koordinate na karti možete odrediti unosom adrese lokacije i klikom na gumb "Traži adresu".
Zatim možete povećati kartu, u gornjem desnom kutu možete prebaciti na pogled sa satelita te mišom kliknuti na marker i, držeći pritisnutu tipku miša, marker možete pomicati te tako još preciznije odrediti poziciju na kojoj treba obaviti snimanje.
Kada ste pozicionirali marker, kliknite na gumb "Primijeni koordinate". Modalni prozor će se zatvoriti, a u obrascu za naručivanje slike, u odgovarajućim poljima, biti će upisane koordinate odabrane lokacije.

U polju "Dodatne informacije" možete unijeti dodatne informacije i upute o mjestu i vremenu snimanja te druge pojedinosti.
Kada ste popunili obrazac kliknite na gumb "Pošalji". Ubrzo ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti ostale detalje u vezi snimanja.

 

Korak 4

Preuzimanje slike.

Nakon što završimo snimanje, sliku ćemo obraditi i postaviti na našu web stranicu. Međutim, slika će biti dostupna jedino Vama i to kada se sa svojim korisničkim podacima prijavite u sustav.
Nakon Vaše prijave u glavnom izborniku, ispod stavke "Galerija" pojavit će se stavka "Moje naručene slike". Tu ćete pronaći Vašu sliku te ćete ju moći preuzeti ili, ako se radi o slici za tisak, u našoj aplikaciji za pripremu tiskane slike "skrojiti" kako Vama odgovara, a mi ćemo ju isporučiti na Vašu adresu.