Virtualne panoramske slike u 360°

Bavite se turističkom djelatnošću? Želite prezentirati kulturne i prirodne ljepote Hrvatske? Iznajmljujete ili prodajete nekretnine? Sigurno Vam je stalo da u tome budete korak ispred konkurencije?
Na pravom ste mjestu! PANORAMA 360 je tvrtka koja za Vas može snimiti najkvalitetnije panoramske fotografije i uvrstiti ih na Vaše internetske stranice ili u druge medije.

get_360

 

Najnovija ispitivanja tržišta pokazuju koliko je kupcima važno da vide svojim očima ono što im se nudi. Oko 60% klijenata opredjeljuje se za predstavljeni proizvod na temelju vizualnoga doživljaja.
Virtualna panoramska slika efektan je marketinški instrument koji plijeni gledateljevu pozornost vizualnom senzacijom, a istodobno pobuđuje njegovo zanimanje za predstavljenu robu ili uslugu.

Zato  PANORAMA 360 može biti dragocjena svima koji imaju što pokazati i ponuditi za prodaju.
S PANORAMOM 360 posjetitelj stranice je u središtu zbivanja. Hoteli i apartmani se sve više rezerviraju putem interneta, što je brži i jednostavniji način, ali se na običnim fotografijama mnogokad ne može dobiti prava percepcija ponuđene sobe ili apartmana. PANORAMA 360 pruža potpuniji uvid u ponudu.

Nekretnine prikazane u panoramskoj fotografiji imaju znatnu prednost jer daju i prikaz krajolika u kojemu se nalazi objekt. Na taj način potencijalni kupac dobiva više informacija uz manji trošak, budući da virtualnom šetnjom može zaključiti odgovaraju li objekt i okoliš njegovim zahtjevima.

Panorame mogu biti dopunjene zvučnim efektima, plivajućim slikama te video i flash aplikacijama, prema želji i potrebi klijenta.
Iskustvo pokazuje da kvalitetna panorama svojom ljepotom i intrigantnošću budi interes i za sam sadržaj.
PANORAMA 360 je investicija koja se brzo vraća, poglavito u prodaji nekretnina, prezentaciji hotelskih smještaja i u svekolikoj turističkoj ponudi.

 

  Usluge

  Zanimljivosti

Panoramska slika 360°

Panoramska slika 360°

Običnim fotografijama i videu nedostaje interaktivnost, ali i objektivnost. Posjetitelj vidi samo onaj dio ka..

  Pročitaj više

Hrvatska

Hrvatska

Hrvatska je, kažu oni koji ju vole nepomućenom ljubavlju, nastala u božanskoj igri zadnjega sata stvaranja s..

  Pročitaj više

Vjerojatno niste znali

Vjerojatno niste znali

Hrvoje Sarić, filmski snimatelj iz Zagreba, izumio je i prijavio Saveznom zavodu za patente 1972. godine prvu ..

  Pročitaj više