Panoramske slike po narudžbi

Iako naša galerija obiluje panoramskim slikama sa različitih poznatih i manje poznatih lokacija Hrvatske, PANORAMA 360 svojim klijentima pruža mogućnost narudžbe panoramske slike sa lokacije izabrane po njihovoj želji.

Kako biste nam dostavili što preciznije podatke o lokaciji koju je potrebno fotografirati, molimo, uporabite naš obrazac za narudžbu posebnih panoramskih slika.
Putem toga obrasca možete nam poslati točne zemljopisne koordinate lokacije te npr. želite li da sliku snimimo u jutarnjim ili večernjim satima, kao i sve druge podatke o okolnostima snimanja Vaše panoramske slike.

set_coordinates

Naručenu sliku moći ćete, ako se radi o virtualnoj panoramskoj slici, preuzeti sa naše stranice ili, ako se radi o slici za ispis, konfigurirati i kupiti zajedno sa svim drugim elementima tiskane panoramske slike.

Napominjemo da ovu uslugu, načelno, pružamo samo za lokacije na teritoriju Republike Hrvatske, ali, prema dogovoru, možemo ju proširiti i na lokacije izvan Hrvatske.
Cijena ove usluge određuje se dogovorom jer zavisi od više sastavnica kao što su mjesto snimanja, udaljenost do mjesta snimanja, količina panoramskih slika itd.

  Usluge

  Zanimljivosti

Panoramska slika 360°

Panoramska slika 360°

Običnim fotografijama i videu nedostaje interaktivnost, ali i objektivnost. Posjetitelj vidi samo onaj dio ka..

  Pročitaj više

Hrvatska

Hrvatska

Hrvatska je, kažu oni koji ju vole nepomućenom ljubavlju, nastala u božanskoj igri zadnjega sata stvaranja s..

  Pročitaj više

Vjerojatno niste znali

Vjerojatno niste znali

Hrvoje Sarić, filmski snimatelj iz Zagreba, izumio je i prijavio Saveznom zavodu za patente 1972. godine prvu ..

  Pročitaj više